dr Krzysztof Dereń

Gabinet Vision Express
pl. Dominikański 3

Bardzo dobry kontakt z lekarzem oraz objaśnienie mojego problemu. Czuć zaangażowanie ze strony Pana Doktora, empatię i kompetencje. Widać chęć pomocy w leczeniu. Polecam
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Ginekolog położnik
                                       lek. med. Andrzej Kałamacki

lek. med. Andrzej Kałamacki

Intima Clinic
GRZEGÓRZECKA, 67c/u11

To zadziwiające, że tak młody lekarz może być tak dobrym lekarzem... Doktor Kałamacki wydaje się być naprawdę zainteresowany problemami swoich pacjentów. Zgłosiłam się do niego, ponieważ od jakiegoś czasu nie miesiączkowałam, a doktor Kałamacki wydawał się być tym naprawdę przejęty. Pan doktor od razu zlecił mi odpowiednie badania. Obecnie czekam na wyniki, na kolejną wizytę jestem umówiona w przyszłym tygodniu, ale... jakoś przestałam się obawiać. Mam wrażenie, że nie mam …
Opinia dodana przez: Julianna
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Ginekolog położnik
                                       lek. med. Joanna Górecka

lek. med. Joanna Górecka

Intima Clinic
GRZEGÓRZECKA, 67c/u11

Jak dla mnie pani doktor Górecka jest przykładem lekarza z powołania! Pani Doktor wykonywała mi badanie USG II trymestru, gdzie ciąża nie rozwija się prawidłowo. Więc zrobiła to z wielką dokładnością, wyczuciem i delikatnością. Jasno opisała wyniki. Bardzo się przejęła moją sytuacją i zdrowiem Maleństwa. Zaleciła dalsze leczenie Dzieciątka u specjalistów. Z całego serca polecam Panią Doktor!

lekarz Adam Lizak

Onkolog, Radioterapeuta

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Bialska 104/118 Częstochowa
42-200 Częstochowa

Najcudowniejszy lekarz na świecie:-)Podejście wyrozumiałość wspieranie w chorobie na wysokim poziomie.Bardzo dziękuję Panie Doktorze za opiekę nad moją mamą jesteśmy bardzo wdzięczne za wszystko co Pan dla nas zrobił :-)Najserdeczniejsze uściski od pacjentki Bogumiły i jej córki Ewy :-)

dr n. med. Maciej Berkan

Klinika Chirurgii Onkologicznej Uniwersytetu Medycznego w Łodzi

Było to chyba zrządzenie losu, że trafiłem na wspaniałego lekarza p. Macieja Berkana, który dzięki swojemu ogromnemu doświadczeniu, wspaniałej opiece oraz dodawaniu otuchy w przebieg leczenia dokonał tego, że czerniak z przerzutami / III stopień/ wg. Clarka/ został wyleczony. Polecam tego wspaniałego lekarza a zarazem bardzo miłego i sympatycznego człowieka.
Opinia dodana przez: Stanoslaw

dr hab. n. med. Jacek Langowski

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

plac solidarnosci

Chciałabym serdecznie podziękować Panu Doktorowi Jackowi za profesjonalne podejście i życzliwość podczas badania kolonoskopii. Mimo moich wcześniejszych obaw, wszystko przebiegło sprawnie, w komfortowej atmosferze i bezboleśnie. Pan Doktor dokładnie wyjaśnił każdy etap badania, co bardzo mnie uspokoiło. Widać, że ma ogromne doświadczenie i empatię do pacjenta. Dodatkowo potrafi rozluźnić atmosferę i razem z Panią Pielęgniarką Anią tworzą idealny duet. Lepszego Doktora oraz Pielęgniarki nie mogłam sobie wymarzyć. Dziękuję raz jeszcze …

dr n. med. Stanisław Kurek

Chirurg ogólny, Onkolog

gabinet chirurgiczno-onkologiczny tel.com.0602 75 44 71
Asnyka 10 lok. 2

Po ostatniej wizycie w SCM clinic u Pana doktora mogę powiedzieć same pozytywy. Już po paru zdaniach widać, że doktor ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Badania były bardzo dokładne ze szczegółową analizą. Co do leczenia lekarz też ma bardzo jasny i konkretny plan działania. Bardzo fajnie.
Opinia dodana przez: Kasia F

dr hab. n. med. Rafał Dziadziuszko

Onkolog, Radioterapeuta

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne
Dębinki 7

Wspaniały człowiek o ogromnej wiedzy, doświadczeniu. Nigdy nie byłam tak dobrze potraktowana i wysłuchana przez żadnego lekarza a tym bardziej że to była wizyta na NFZ. Otrzymałam skierowania na bardzo drogie badania żeby wykluczyć przeżuty. Dał nam nadzieje której wcześniej nie otrzymałam. Nie wiem jak będzie z moją mamą ale to wspaniały lekarz. Cieszę się że pojechałam do niego na wizytę z Warszawy. Nie przekreślił mojej mamy. Dziękuję Panie Doktorze …
Opinia dodana przez: Izabella

dr n. med. Kamila Czerw

Koszyka 18 lok. 10
45-761 Opole

Miałam do czynienia z Panią Doktor i w ramach wizyty prywatnej i w czasie pobytu na oddziale oraz w poradni (gabinet 112, onkologia). Niesamowita osoba! swoim podejściem do pacjenta bije na głowę wielu lekarzy. Potrafi podbudować psychicznie, co w przypadku nowotworu jest szczególnie ważne. Rozmawia spokojnie, wszystko dokładnie tłumaczy, wspiera w chorobie. Nie patrzy na czas wizyty -prywatnie siedziałam w gabinecie prawie godzinę, a Pani Doktor spokojnie tłumaczyła i odpowiadała …

Marcin Zeman

instytut onkologi
Gliwice

Życia mi zabraknie na podziękowania . Najlepszy lekarz , dzięki Panu Doktorowi mój syn ma możliwość dorastać przy Ojcu . Od operacji minęło pięć lat i nie ma dnia żebym nie dziękowała że tacy Lekarze są . Jeszcze raz dziękuję
                                       lek. med. Dorota Niewęgłowska

lek. med. Dorota Niewęgłowska

Ginekolog położnik, Ginekolog

Do Pani doktor chodziłam po ciąży na wizyty do SCM clinic. Dzięki niej udało mi się uporać ze sporym problemem, rzekłabym delikatnej natury. Po terapii i wskazaniach, jakie od niej otrzymałam udało mi się wrócić do formy i odzyskać dawny komfort życia.
Opinia dodana przez: Julia

dr hab. n. med. Tomasz Jastrzębski

Klinika Chorób Psychicznych i Zaburzeń Nerwicowych
Dębinki 7 bud. 25

Pań Profesor to wybitny specjalista,ogromna życzliwość,wsparcie i pełen profesjonalizm! Ogromne zaangażowanie! DZIEKUJE ZA WSZYSTKO Z CAŁEGO SERCA! Bardzo serdecznie Pozdrawiam. POLECAM Z CAŁEGO SERCA!
Opinia dodana przez: Olga T

dr n. med. Łukasz Krakowczyk

Instytut Onkologii
Gliwice

Fantastyczny lekarz. Operował mojego syna. Nie został najmniejszy ślad. Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i rewelacyjne podejście do pacjenta. Gorąco polecam. Oby więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Ewelina
dzięki szybkiej i zdecydowanej reakcji Pan doktor uratował mnie od śmierci głodowej.Dzis z pełnym uznaniem mogę polecić Pana doktora za jego zaanazowanie w pomoc ludziiom wyczerpnym z powodu niedozywienia

dr hab. n. med. Dariusz Waniczek

Onkolog

NZOZ Euro-Klinika Sp. z o.o.
Wyspiańskiego 3
41-100 Siemianowice Śląskie

Podpisuję się całym sercem pod wszystkimi pozytywnymi opniami. Specjalista to za mało powiedziane. Bardzo szeroka wiedza na temat możliwych przyczyn choroby połączona z wysoką kulturą osobistą i empatią.

dr n. med. Walentin Kazakow

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Cudowny lekarz, wspaniały człowiek. O wszystkim mówi, do każdego pacjenta podchodzi bardzo sumiennie. Szczerze polecam, jestem zachwycona.
Opinia dodana przez: Karolina

dr Przemysław Lik

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Dr Lik Clinic - centrum medyczne
Drewnowska 49A/lok. 13

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana doktora. Profesjonalista w tym co robi, bardzo dobre podejście dla pacjenta. Zabieg wykonany na poczatku marca w bardzo miłej atmosferze , dzięki rozmowie z doktorem nawet stres udalo się opanować. Przesympatyczny lekarz z powołania, z poczuciem humoru, poświęca czasu tyle ile trzeba pacjentowi, co jest bardzo ważne. Jeśli chirurg to tylko doktor Przemyslaw Lik. Polecam jeszcze raz Pana doktora i pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Justyna Jerczynska

Jacek Omyła

MAZOWIECKI CENTRUM ONKOLOGICZNE
WIELISZEW, KOŚCIELNA 66
Wieliszew

Pan Doktor jest świetnym lekarzem. Pełen profesjonalizm, szybki w działaniu, konkretny i przy tym bardzo życzliwy i bardzo dobry człowiek. Świetnie przeprowadził operacje, zawsze znalazł czas i swoim świetnym poczuciem humoru sprawił, że łatwiej mi było przejść przez leczenie. Już na pierwszej konsultacji wiedziałam, że dobrze trafiłam i że jestem pod dobrą opieką. Bardzo dziękuję i szczerze z całego serca polecam. Jestem pod wielkim wrażeniem i jego postawa jest godna …

lek. med. Witold Kowalski

Onkolog

N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
85-092 Bydgoszcz

Wspaniały lekarz. Rozmowa konkretna, bardzo rzeczowa. Otrzymałam odpowiedź na każde nurtujące mnie pytanie. Jestem pod stałą obserwacją onkologiczną i nie zmieniła bym lekarza. Polecam każdej pani. Lekarz o sympatycznym usposobieniu. Spokojny i zrównoważony co pomaga przy takich chorobach z jakimi trafiamy do dr. Kowalskiego Witolda
Opinia dodana przez: Emilia

dr n. med. Tomasz Byrski

Internista, Onkolog

Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny nr 2
Powstańców Wlkp 72

Prof.Byrski to lekarz a przedewszystkim człowiek empatyczny ,fachowy i rzeczowy. Z głębi serca polecam jeśli ktoś musi zmierzyć się z chorobą. Z wdzięcznością-Urszula M.
Opinia dodana przez: Urszula M.