lekarz Mariusz Rolewski

Centrum Medyczne Alfa-Lek Warszawa
Nowy Świat 58A

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i bardzo miła osobowość.Miałam zabieg laserowy w styczniu i jestem bardzo zadowolona. Żałuje tylko ,że nie trafiłam na doktora Rolewskiego wcześniej .

Tomasz Luzarski

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Geodetów 68
Piaseczno

moja opinia na temat leczenia dr Luzarskiego jast skrajnie inna; lecze sie u Doktora od ok.18lat trafilam do gabinetu dr Luzarskiego jako dziecko z kiepskimi doswiadczeniami u poprzednich stomatologow i jako dziecko i juz jako osoba dorosla zawsze bylam zadowolona z fachowej i zyczliwej pomocy jakiej mi udzielal jako dziecko, histeryczny pacjent, w miare szybko poczulam sie bezpiecznie na znienawidzonym przeze mnie fotelu mimo ze potwornie balam sie zastrzykow, Dr …
Juz próbowałam pisać opinię, nie zostały zamieszczone. W 2015 roku dr Czternastek wykonała u mnie zabieg plastyki powiek .Nie w bruzdzie tarczkiwej tylko dużo powyżej.Po znieczuleniu krzyczała na mnie ,że otwieram oczy .Zle wykonała cięcie.Zupelnie nie przygotowana do zabiegu. Smiem tak twierdzić po jej komentarzach podczas zabiegu, ze to nie działa i tego nie ma.Lewe oko ma kształt jaja ,pełno zrostów ..Szukalam pomoc y w Warszawie i Bydgoszczy w innych …

lekarz Maciej Śliwoń

SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
42-200 Częstochowa

Byłam umówiona do Pana doktora na wizytę,przyjmował w godzinach 13-15:30.W momencie mojego przybycia była godzina 14:30,w gabinecie była pacjentka przede mną, za mną jedna dziewczyna.Kiedy wyszła Pani z gabinetu podeszłam do drzwi zapukałam raz ,później ponownie i nagle wyszedł Pan doktor w kurtce czapce zapytałam gdzie się wybiera ,a on że od 13 czeka na pacjentów.Mowiac mu że przyjmuje Pan do 15:30 a nie 14:35/40 ,że co ja ma teraz …
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Cezary Lewandowski

ulica 3 Maja
41-300 Dąbrowa Górnicza

Bardzo dobry specjalista. Profesjonalne podejście do pacjenta. Podczas wizyty nawiązuje życzliwą rozmowę. Polecam
Opinia dodana przez: Bożena

dr Janusz Kaletka

Chirurg ogólny, Urolog

Szymały 140a
41-933 Bytom

Byłem u Pana doktora dzisiaj i mogę śmiało polecić.Fachowe podejście do pacjenta rzeczowe opowiedzenia o tym co robi, jasne objaśnienie wyników badań i dalszego postępowania. Polecam
Opinia dodana przez: Dawid

lekarz Jerzy Rozmus

Gabinet chir.prywatny,,eskulap''
ul.Aliantow 14 Znin
88-400 Żnin

Bardzo polecam wlasnie tego p.doktora.Super specjalista,swietny fachowiec wczesniej operowal mnie na przepukline pachwinowa wykonanie profesjonalne.Obecnie operowal zylaki to samo tylko zyczyc sobie takich fachowcow w szpitalu.Inne placowki moga pozazdroscic takiwgo chirurga specjalisty
Opinia dodana przez: jerzy k

dr Igor Madej

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Mam bardzo mieszane uczucia, co tego pana doktora, bo nie potraktował mnie dobrze, a wręcz bardzo źle. Stereotypy o lekarzach nie biorą się z nieba i nie wymyślają ich złośliwi ludzie. Pan doktor mi pasuje do tego stereotypu. A mianowicie jest troszkę zarozumiały, chyba czuje swoją wyższość, bo ukończył studia i ma tytuł. Nie do końca podoba mi się jego zachowanie w publicznym szpitalu, jak nieprzyjemnie traktuje pacjentów, w tym …

lekarz Wojciech Woźny

Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
58-506 Jelenia Góra

Pierwszy kontakt z lekarzem tej specjalizacji, nie wyobrażam sobie innego lekarza. Bardzo życzliwy, profesjonalne podejście do pacjenta, uśmiechnięty, na każde pytanie odpowie. Emanuje z pana doktora pozytywne nastawienie co udziela się pacjentowi. Polecam!!!🙂🙂🏆🏆
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Piotr Wójcik

wojewódzki szpital podkarpacki
krosno korczyńska57
38-400 Krosno

Bardzo polecam doktora, przemiły człowiek, fachowe podejście do pacjenta, wszystko zostało wytłumaczone dokładnie i odpowiada na każde pytania, sam zabieg i czas pozabiegowy przebiegły bez żadnych problemów, świetny doktor!
Opinia dodana przez: Patrycja

lek. med. Robert Bargieł

Ortopeda, Chirurg ortopeda

Dąbrowa Tarnowska

Po dwóch latach bólu, do granic niemożliwości, trafiłam do dr Robert Bargieł.Wizyta w Przychodni w Tarnowie, operacją na Oddzielę Neurochirurgii w Mielcu.W Mielcu na oddziale wspaniały zespół lekarzy, profesjonalistów, sala operacyjna wyposażona w najnowszy sprzęt.Opieka medyczna wspaniała.Doktor Bargieł empatyczny, wspaniały specjalista, tak mnie,"naprawił", że po operacji wreszcie ból znikł, mogę chodzić, a przed operacją tylko wlokłam nogami.Dziękuję najpiękniej, za przywrócenie mi mojego życia.Jestem bardzo wdzięczna doktorze.
Opinia dodana przez: Lucyna Drymajło

lekarz Wojciech Kropidłowski

Centrum Medycyny Specjalistycznej Sanitas
ulica Pilotów 21

Dr Kropidłowski jest wysoce NIEprofesjonalnym, pretensjonalnym i bezczelnym chirurgiem, z poziomem empatii poniżej zera. Pracując w zawodzie zaufania publicznego, dodatkowo z pacjentami głównie onkologicznymi, nie do zaakceptowania jest traktowanie przez niego drugiego człowieka z pogardą i brakiem najmniejszego szacunku oraz chęci do udzielania jakichkolwiek informacji dotyczących stanu zdrowia. Już od wejścia (po sporym spóźnieniu lekarza) zostałam okrzyczana, że nie pamiętam w jakim dokładnie gabinecie miałam robiony zabieg miesiąc wcześniej i …

lekarz Marcin Komarek

Chirurg ogólny, Ortopeda

ulica Teatralna 8

Dziękuję za przeprowadzoną operację, za opiekę. Przy tym lekarzu czułam się bezpiecznie. Dziękuję też pozostałemu personelowi ze szpitala św. Józefa. Polecam lekarza i szpital.
Opinia dodana przez: Ala

lekarz Jerzy Przysucha

Kalinowa 16
Ostrowiec Świętokrzyski

Godny polecenia, kompetentny. Umie wytłumaczyć i doradzić pacjentowi. Polecam, bo lekarz powinien być przede wszystkim człowiekiem.

dr Paweł Latacz

Chirurg naczyniowy

Dziękuję za cierpliwości i zrozumienie problemów starszej pani .Pan doktor świetnie tlumaczy problemy bólu nawet wyszukuje gdzie są odpowiednie poradnie dalszego leczenia. Życzyłbym sobie by większość lekarzy brała przykład z Pana doktora

lekarz Witold Pokrowiecki

Chirurg ogólny, Ortopeda

Wykonuje Opinie Lekarskie, które są bardzo dobre i rzetelne. Ja dzięki takiej opinii dochodziłam odszkodowania po ciężkim wypadku.

dr n. med. Ryszard Prędki

Chirurg ogólny, Urolog

os. Stare Żegrze 139 lok. 3

Profesjonalista! Znakomity lekarz! Dokładnie opowiedział o przyczynach schorzenia udzielił wyczerpujących informacji na każde z moich pytań. Wizyta bez pośpiechu. Bardzo miły i sympatyczny!

lek. dent. Marcin Sielski

Chirurg szczękowo twarzowy

ulica Zagórska 20
25-355 Kielce

Pan Doktor Marcin Sielski wspaniały fachowiec w swojej dziedzinie. Polecam w 100 %. Najpierw wszystko dokładnie tłumaczy, omawia zdjęcia i po kolei opowiada krok po kroku co będzie robił. Usuwałam ósemkę zatrzymana dolną. Nic nie bolalo. Bardzo sympatyczny i miły człowiek. Polecam!!!!

dr n. med. Agnieszka Kucharczyk

Chirurg ogólny, Proktolog

Biomed
Dantego 7/68

Chciałabym podzielić siè z Wami moją historią choroby, chodzi o szczelinè odbytu., której początek był kilka lat temu.Potworny, kłujący ból przy wypróżnianiu, płacz i chodzenie po ścianach.Ból ustawał zaraz po wypróżnieniu.Lekarz chirurg proktolog do którego udałam się na wizytè nie powiedział mi , że to szczelina, ale skutecznie ją zaleczył na kilka lat dilatatorem i maścią lidoposterin.Masowałam odbyt dwa razy dziennie przez 20 minut.Ból zupełnie ustał a zwieracz siè rozlużnił.I …

lekarz Paweł Ziękiewicz

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Niestety nie mogę pozytywnej opinii wystawić. Pan doktor nie podszedł nawet do mojego ojca aby obejrzeć odleżyny. Z dala okreslił, że choroby współistniejące nie pozwalaja z tym cokolwiek robić. Nie było dyskusji, pacjent pozostał bez wsparcia jakoby miał juz tylko czekać na śmierć.