Chirurg ogólny Katowice

dr n. med. Tomasz Urbanek

Chirurg ogólny, Flebolog

Centrum Medyczne Angelius
Konckiego 1

Z całego serca dziękuję Panu Profesorowi za przeprowadzenie zabiegu na najwyższym poziomie.Profesjonalizm, ogromna wiedza i wspaniałe podejście do pacjenta, od pierwszej chwili czułam zaufanie i bezpieczeństwo.Pan profesor Tomasz Urbanek to wspaniały specjalista.Polecam.
Opinia dodana przez: Wiesława

lekarz Janusz Pabian

Sokolska 78

Najlepszy chirurg jakiego znam. Byłem operowany przez doktora miesiąc temu i po tygodniu nie było śladu po chorobie. Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Sławomir

lekarz Jan Pasterczyk

Ułańska 11 lok. 142

Fajny lekarz,który wyżywa się w szpitalu, bo w domu pomiata nim starsza od niego zrzędliwa żona!

lekarz Jakub Ciosek

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Bardzo dobry doktor fachowy ze swojej dziedziny. Jednak w moim przypadku oraz doświadczeniu ze mną w moich oczach doktor ocenił moj przypadek według swoich przekonań ktore nie były trafne. Zalecenia stosowane w moją strone niekoniecznie były zgodne z moją przypadłością. Tłumacząc lekarzowi moja chorobę jak ja to czuje i widze lekarz nie chce wysłuchać mnie do konca wmawiając mi swoje przekonania. Nie umie sie pogododzic ze mna co do mojego …
Opinia dodana przez: Marcin

dr n. med. Piotr Drenda

gen. Jankego 13

Świetny, kompetentny lekarz. Bardzo sprawny chirurg. Można mu zaufać jako lekarzowi. Zawsze grzeczny i uprzejmy, podchodzi z dużym szacunkiem do pacjenta. Polecam!

lekarz Michał Glogasa

prywatny gabinet okulistyczny
graniczna 49b

Wspaniały fachowiec i specjalista. Już po drugim zabiegu u Pana Doktora. Wszystko profesjonalnie i bezproblemowo. I w gabinecie prywatnym, i na NFZ. Bardzo polecam i dziękuję.

lekarz Jerzy Ataman

Sokolska 78

Jerzy Ataman ; lekarz - doktor - chirurg. B.dobry chirurg ! niestety , taka jest prawda ; sam sprawdziłem...na sobie.Kiedyś...może to było z 14- 15 lat temu.... Umówił "się" ze mną na termin (tak lakonicznie...) i.... był ! Usunął - wyciąg dość duże dziadostwo mi , które mnie uwierało...., b.dokuczało jak siedziałem na brzuchu. Skąd to było..? Pan Bóg raczy wiedzieć...(parę ładnych lat !). Chyba już nie pracuje w Katowicach …
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Aleksander Sowula

Sokolska 78

Miałam zaszczyt spotkania z Panem doktorem Sowula , i to było na nfz , bardzo miły i rzeczowy lekarz , miałam zabieg usunięcia tłuszczaka z czoła , Pan doktor zrobił to bardzo ładnie , a bałam sie że bedzie duża blizna , jestem bardzo szczęśliwa że miałam tą przyjemność. Polecam wszystkim Pana Doktora
Opinia dodana przez: IRENA

dr n. med. Eugeniusz Majewski

ulica Kościuszki 13/3

Wspaniały człowiek i chirurg naczyniowy, bardzo zainteresowany pacjentem. Rzeczowo i doskonale objaśnia stan zdrowia. Doświadczone ręce chirurga, bardzo ciężki zabieg u męża wykonał perfekcyjnie ratując Mu życie. Polecam.
Opinia dodana przez: Alicja

Artur Kościelny

Chirurg stomatolog, Chirurg ogólny

Leśnego Potoku 49

Trzeba było nie otwierać piwa zębami tylko otwieraczem. Brat ma plomby kilkanaście lat od dr. Kościelnego i nic się nie dzieje. Zawsze się znajdzie jakiś pajac co mu coś nie odpowiada za drogo kiepsko chłopy jak chcecie mieć za free to czemu z NFZ nie pujdziecie powstawiają wam metalowe plomby jak mi za miast smaku będziecie czuć aluminium w jamie. Sam korzystam z usług tego pana i po zwiedzeniu 11 …
Opinia dodana przez: Adrian Płoszaj

lekarz Przemysław Michalski

NZOZ INTER-MED S.C.
ulica Grabowa 32

Kompetentny lekarz. Lekarz wykonujący swój zawód z powołania. W wrześniu miałem zabieg usunięcia tarczycy w szpitalu MSW w Katowicach. Operacja przebiegła pełnym kunsztem znajomości i praktyki w zawodzie lekarza. Z poważaniem polecam tego lekarza. Dziękuję jeszcze raz że dostałem się takie ręce. Z poważaniem Janusz G.
Opinia dodana przez: Janusz
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Chirurg naczyniowy
                                       lek. med. Rafał Boczej

lek. med. Rafał Boczej

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Medycyna Dąb Katowice
ul. Dębowa 64

Bardzo dobry lekarz, wrażliwy człowiek profesjonalne podejście do pacjenta znakomity chirurg.Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Sławomir Rutczyk

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Z całego serca polecam Pana Doktora. Wykazał się błyskawicznym działaniem decyzja o operacji wyrostka zapadła natychmiast, co oszczędziło mi zbędnego cierpienia. Sama operacja przebiegła bez zarzutu, a podejście Doktora do pacjenta jest pełne życzliwości i empatii. Czułam się pod świetną opieką. Prawdziwy profesjonalista z ludzką twarzą!!!!
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Jacek Kocot

MSWiA
Głowackiego 10

Pan doktor to świetny ortopeda, z profesjonalnym podejściem i dużą wiedzą. Szybko postawił trafną diagnozę i skutecznie pomógł mi wrócić do zdrowia. Serdecznie polecam

prof. dr hab. n. med. Jacek Starzewski

Chirurg ogólny, Proktolog

Wojewódzka Poradnia Hematologiczna
Powstańców 31

Wiedza i kultura w gabinecie prof. Starzewskiego. Pan profesor podjął prawidłowa decyzję a po przeprowadzonym zabiegu poczułam ulgę i powrót do zdrowia. Wyrazy wdzięczności dla profesora Jacka Starzewskiego. Dziękuje Barbara S. z Będzina.

Leszek Kostrz

Chirurg ogólny, Onkolog

Epione, Centrum Chirurgii Krótkoterminowej

W mojej opinii chirurg najwyższej klasy., trochę oszczędny w słowach, ale z wielką empatią. W styczniu 2026 roku podjął się wykonania zabiegu usunięcia dużej zmiany barwnikowej, prawie 2x1,5 cm w bezpośrednim sąsiedztwie prawego oka. Zmiana konieczna do usunięcia, zadysponowana przez dermatologa,, była wcześniej konsultowana u innych chirurgów, którzy nie podjęli się wykonania zabiegu i kierowali mnie do szpitala na chirurgię onkologiczno- plastyczną (czas oczekiwania na zabieg w szpitalu to około …

lekarz Marcin Komarek

Chirurg ogólny, Ortopeda

ulica Teatralna 8

Dziękuję za przeprowadzoną operację, za opiekę. Przy tym lekarzu czułam się bezpiecznie. Dziękuję też pozostałemu personelowi ze szpitala św. Józefa. Polecam lekarza i szpital.
Opinia dodana przez: Ala

dr n. med. Marcin Leidgens

Chirurg ogólny, Proktolog

Angelius Szpital Provita
Fabryczna 13d Katowice Ochojec

Szybko, sprawnie, punktualnie, profesjonalnie oraz z odrobiną humoru co redukuje stres pacjenta. Polecam.
Opinia dodana przez: Jarosław

dr n. med. Kazimierz Swoboda

Provita
ul. Żelazna

Nie polecam leczenia u tego lekarza. Mój mąż przeszedł 2 zabiegi oraz około 10 wizyt związanych z ostrzykiwaniem – łączny koszt leczenia przekroczył 12 000 zł. Niestety, pomimo tego nie uzyskano oczekiwanego efektu ,noga boli i puchnie a problem nie został rozwiązany. Podczas ostatniej wizyty zaproponowano kolejną, w pełni płatną operację, bez gwarancji poprawy, co budzi nasze duże wątpliwości. Dodatkowo wynik badania USG nie został wydany podczas wizyty – otrzymaliśmy …
Opinia dodana przez: Beata
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Robert Repeć

lek. med. Robert Repeć

EuroMedic MEDICAL CENTER
ulica Kościuszki 92

Miałem operację na przepuklinę, metodą TAPP 6 tygodni temu w klinice „Inmedico” w Tychach. Operował mnie dr Robert Repeć. W mojej ocenie wszystkie elementy takiej „operacji” były na najwyższym poziomie. W okresie przygotowania przed operacji, podczas konsultacji, otrzymałem, w zrozumiały dla mnie sposób, wszystkie niezbędne informacje, o czekającym mnie zabiegu i jak mam się do niego przygotować. Sama operacja przebiegła bez zakłóceń i już po 8 godzinach mogłem o własnych …
Opinia dodana przez: Stanisław