lekarz Mariola Zych-Pawlak

Zdrojowa 11
05-320 Mrozy

Podczas wizyty brakuje jakiejkolwiek empatii czy zrozumienia, co buduje ogromny dystans i barierę komunikacyjną. Fatalne podejście i zimny dystans sprawiają, że człowiek czuje się w tym gabinecie intruzem, a nie pacjentem szukającym pomocy.

lekarz Karolina Piestrzyńska

Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
62-800 Kalisz

Pani diabetolog z góry ocenia pacjenta wygłaszając obraźliwe uwagi w kierunku pacjenta, podczas wizyty mówi podniesionym tonem zwracając się do pacjenta używa obraźliwych sformułowań ,nie skupia się na tym co ma pacjenta do powiedzenia w sprawie swojej choroby.Specjalizacja z diabetolog Pani Karolina ma natomiast cała reszta dotyvzaca traktowania pacjentów jest nie do zaakceptowania. Nie polecam .!!!!!!!

dr n. med. Anna Pikiewicz-Koch

Endokrynolog dziecięcy, Endokrynolog

ulica Drzymały 12/1
41-500 Chorzów

Najgorsza lekarka z jaką miałam do czynienia, sprawia wrażenie, jakby miała pretensje do całego świata, gdy się do niej przychodzi. Nigdy nie widziałam na jej twarzy uśmiechu, a trochę mnie leczyła. Wręcz obwiniała mnie o to, ze choruję. Nie dało się od niej uzyskać rzetelnych informacji nt dalszego leczenia ani choroby, nic. Aż się odechciewa pobytu w szpitalu, gdy ma się do czynienia z takim 'specjalistą'. Kompetencji to ta pani …
Opinia dodana przez: Kama

lekarz Elżbieta Górska

Internista, Reumatolog

Chojnowska
59-220 Legnica

Pierwsza prywatna wizyta Pani doktor przeprowadza wywiad i bez zlecania żadnych podstawowych badań stwierdza że mam RZS.Następnie otrzymuję blokady w stopy i kolana ( za które oczywiście dodatkowo się płaci) i przepisuje mi sterydy .Oczywiście czuję się lepiej no bo kto by się nie czuł po takiej dawce.Przy kolejnej wizycie znów blokady i stwierdzenie że pewnie mam ropę w migdałach i czy nie pójdę do laryngologa na konsultację (otrzymuję adres …
Opinia dodana przez: agata

Elżbieta Młyńczyk-Pokutycka

Barlickiego 3-5
55-080 Kąty Wrocławskie

Absolutnie nikomu nie polecam! Kobieta zamiast skoncentrować się na problemach pacjentów woli poopowiadać o swojej rodzinie i ładnej pogodzie. Dostałem po głowie za to że zwróciłem jej na to uwagę. Poza tym trefnie wypisuje antybiotyki. Trzeba się tłumaczyć dlaczego chce się wykonać niektóre z podstawowych badań wykonanych u tej pani odpłatnie. Całkowita beznadzieja!
To jeden z najgorszych lekarzy, jakich spotkałem. Pacjenta ma brzydko mówiąc w nosie. Nie potrafi albo i nie chce zająć się problemem zdrowotnym. Nie przykłada się do leczenia. Idzie po najmniejszej linii oporu. Nie mogę go polecić mimo jego tytułów naukowych.
Opinia dodana przez: Karol

lekarz Alicja Trelińska-Zalewska

Spółdzielnia Pracy Lekarzy Specjalistów "MEDICUS"
pl. Zwycięstwa 1

To jaką znajomość czegokolwiek posiada ta lekarka to żart. Bo jaki niby dobry lekarz doradza kobiecie w drugim trymestrze ciąży, na bóle mięśni nogi GORĄCE KĄPIELE najlepiej w wannie oraz żel, który jest nie wskazany i po którym skończyłabym w żałobie po własnym dziecku?! Gdyby nie kompetentne Panie w aptece (którym jestem bardzo wdzięczna) doszłoby do tragedii. Zdecydowanie polecam, ale unikanie tego "lekarza".
Opinia dodana przez: Olenka

lek. dent. Beata Szymczak

Kopernika 1/5
10-900 Olsztyn

Zdecydowanie odradzam wizytę u tej dentystki. Zgłosiłam się z problemem, który miał zostać wyleczony, a zamiast tego ząb został całkowicie zniszczony. Po zabiegu został źle zamknięty, co doprowadziło do poważnych komplikacji. Ząb jest teraz w tragicznym stanie nie nadaje się już do uratowania i konieczna będzie ekstrakcja. Przez niekompetencję i brak dokładności straciłam zdrowy ząb, który mógł zostać uratowany. Jestem w szoku, że ktoś z takim podejściem w ogóle wykonuje …

lekarz Eliza Gawrońska-Przyrowska

Otolaryngolog

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Zdecydowanie nie polecam Pani Doktor. To, co usłyszałam w odpowiedzi na kolejny stan zapalny zatok w ciągu kilku miesięcy to: "a skąd Pani wie, że poprzednie to były stany zapalne?" i "w tych okresach roku każdy choruje". Inni lekarze pewnie sobie żartowali ze mnie zalecając konkretne leczenie i stawiając konkretna diagnozę. Szkoda czasu, lepiej poczekać na wizytę dłużej i dostać się do kompetentnego lekarza...
Opinia dodana przez: K8

lekarz Przemysław Dobko

Mostnika 3
77-100 Bytów

Porażka. Bylem u niego na wizycie w Chojnicach i powiedział mi ze nie moge pracowac fizycznie i 120 zl. Wizyta ok 5 min. Nie ma sensu do niego chodzic.
Opinia dodana przez: Artur
Byłam operowana przez dr Gągałę. Zachowanie aroganckie, bezczelne. Bardzo żałuję, że byłam operowana z PSK 4 . Tacy ludzie nie powinni być lekarzami. Nie polecam !

lekarz Agnieszka Woźniak

ul. 1 Maja 8
26-200 Końskie

Oschła lekarka, nie tłumaczy diagnozy. Bliską mi osobę leczy 2 lata i schorzenie ciągle wraca. Nie polecam.

lekarz Anna Redczak

Lilla Dent
Rakietników 17 lokal 1

Wizyta w ramach NFZ,pani doktor okropna,niemiła,krzycząca,miałam wrażenie,że byłam tam za karę,potraktowana jak niechciany gość,nie polecam nikomu,wyszłam z gabinetu bez niczego,wizyta trwała może 7 minut,porażka:)

lekarz Violetta Ptasznik

Al. Wojska Polskiego 49 B/p.152
64-920 Piła

Ludzie !!! wszędzie tylko nieeee do tej kobiety.Z bólami głowy -przepisała mi tabletki(PERALGINĘ). biorę od 2-miesięcy SOLPADINĘ ŻEBY BÓL GŁOWY ZAŁAGODZIĆ a według pani neurolog mam brać je nadal.Porażka z nerwobólami -gdzie drętwieje ręka i nie mam czucia-Pani neurolog -kazała ćwiczyć kręgosłup.Porażka!!! Chyba sama wymaga specjalisty!!!Brak słów na takiego neurologa.ODRADZAM NAPRAWDĘ NIE WARTO CZEKAĆ NA WIZYTĘ MIESIĄCAMI BO TO NIE LEKARZ SPECJALISTA.Brak słów!!! DZIĘKUJĘ ZA WIZYTĘ NAPRAWDĘ BYŁO WARTO CZEKAĆ!!!
Opinia dodana przez: CHORA

lekarz Bożena Lewańczyk

Garbary 17
82-300 Elbląg

Pierwszy raz spotkalam sie z tak niemilym, niesympatycznym lekarzem. Lekarz kompletnie nie godny polecenia innym osobom. Zachowanie lekarza budzi wiele zastrzezen.

lekarz Paweł Jarecki

ul. Wodzickiego 84/90/3
42-218 Częstochowa

Nie grzeczny i bez zaangażowania nie wiem czy pomógł czy zaszkodził coś tam łaskawie przepisał W Klarze płaciłam za wizytę 140 pln dużo czy mało nie wiem , Oczekiwałam ,że przynajmniej poza zmierzeniem ciśnienia i osłuchania w ramach wizyty przeprowadzi jakiś dokładny wywiad .Podczas badania opryskliwy i bawiący się telefonem
Pani doktor nie wykazuje żadnej inicjatywy w leczeniu dziecka, informowaniu o postępach choroby, jej skutkach itp. Z wielkim trudem jest uzyskanie od niej skierowania na podstawowe badania dziecka podczas wielodniowej choroby. Nie czyta kart informacyjnych przebiegu choroby, ciągle wymawia swoje utarte standardowe opinie, które w naszym przypadku były kompletnym zaprzeczeniem tego co w rzeczywistości działo się z dzieckiem. Absolutnie nie polecam.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Aleksandra Robacha

Psychiatra, Seksuolog

Centrum Medyczne Lux-Med
Milionowa 21

Bardzo chłodna i nieprzyjemna, przyciskała mnie do mówienia, gdy się bałam to pytała po co tu przyszłam. Nakrzyczała na mnie, że się z nią spieram i że marnuje jej czas. Jedyne co mi powiedzała to to, że mam iść do psychologa. O wszystkie opinie lub informacje musiałam wypytywać. Byłam na jednej wizycie i wracałam do domu płacząc, powinnam była po prostu wstać i wyjść w połowie.

lekarz Jerzy Tarnawski

Chirurg ogólny, Urolog

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Gwoli wyjaśnienia to moja pierwsza wizyta u doktora. Wyniki badania PSA mam złe, o czym doktor mnie poinformował, tyle tylko że ja też umiem czytać i nie przyszedłem do doktora żeby przeczytał mi moje wyniki. Na pytanie co mi dolega zażartowałem, że mam problemy z kanalizacją za co zostałem zrugany przez Pana Doktora, że to nie ten adres i powinienem udać się do hydraulika. Brak empatii !!!, a jeśli chodzi …
Opinia dodana przez: Zdzisław

lek. dent. Małgorzata Adamczyk-Howis

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

UNI-DENT sc.
ulica Sieradzka 56
98-300 Wieluń

Chodziłem do tej pani dłuższy czas. Kobieta przez ten czas porozwiercała kilka zębów, żadnego nie skończyła. Przez ok. dwa lata chodzenia do tej pani ukończyła jednego zęba. Odnoszę wrażenie, że kobieta nie zna się na tym czym się zajmuje.
Opinia dodana przez: Łukasz