Ginekolog ginekolog ginekolog

lekarz Roman Krawiec

Poranna 16
42-600 Tarnowskie Góry

Lekarz godny polecenia. Jednak ja musiałam zrezygnować, ponieważ nie stać mnie na prywatne leczenie u Pana Doktora.. Lekarz kompetentny, dokładnie tłumaczy, zawsze wyjaśnia wszystkie pytania. Plusem jest to, że nie trzeba się umawiać tylko można przyjść w dowolny dzień. Uprzejmy, z poczuciem humoru, choć czasem miałam wrażenie, że sztuczny. Poświęca odpowiednią ilość czasu na wizycie, zawsze USG, odpowiednio często cytologia. Robił także inne potrzebne badania. Generalnie polecam, jednak koszt leczenia …
Opinia dodana przez: Anonimowa

lekarz Teresa Górnisiewicz

Pola 27
32-020 Wieliczka

Najlepszy lekarz specjalista, lekarz z powołania, wzór dla innych. Jestem spokojna o swoje zdrowie będąc pacjentką Pani Doktor Teresy Górnisiewicz.Moja ocena 6+ !!!
Opinia dodana przez: Edyta

lekarz Krzysztof Mosur

Mickiewicza 93
34-200 Sucha Beskidzka

Bardzo życzliwy i cieply lekarz, niezwykle kompetentny. Zawsze odpowie i doradzi. Godny zaufania. Polecam

Mariusz Włusek

Małachowskiego 35 lok. 18
42-500 Będzin

Serdecznie polecam Dr. Włuska. Jestem młodą pacjentką, która miała nieprzyjemne doświadczenie z innym ginekologiem. Dr Włusek jest lekarzem z powołania :) Przyszłam do niego, ponieważ dość długo spóźniała mi się miesiączka. Lekarz zrobił cytologię, usg i przeprowadził świetnie wywiad. Przepisał mi tabletki hormonalne na wywołanie miesiączki. Lekarz jest delikatny i ma KULTURALNE żarty, można poczuć prywatność rozmawiając z nim, gabinet w Grodźcu również temu sprzyja. POLECAM! :)
Opinia dodana przez: Wiktoria

lekarz Bożena Ambroziak

Wyszogrodzka
09-100 Płońsk

cześć dziewczyny! zwłaszcza te które nie doceniaja pani doktor.Jest kompetentna osobą umiejąca zawsze pomóc, wysłucha.dodam że lecze sie u niej ok 7 lat rzaden lekarz tak jak ona nie umiał zająć sie moim problemem-kłopoty z zajściem w ciąże.nie czekał odrazu dzialala nie odciagała z wizyty na wizyte-skierowania naa badania tam gdzie trzeba i dzis mam piekna córę :-) myśle że nie ktore jestescie zbyt surowe w ocenie bo to nie …

lekarz Beata Antosiak

Konopnickiej 17 lok. 1
95-200 Pabianice

Cóż... byłam kilka razy i mogę powiedzieć, że pani Doktor jest naprawdę delikatna i wykonuje badanie bezboleśnie. Stosuję tabletki antykoncepcyjne... na pierwszej wizycie miałam zapisany y* i po roku stosowania miałam bardzo dużo skutków ubocznych, że już miałam ich dosyć, więc przy kolejnej wizycie poprosiłam o zmianę... zmiana na n*, pierwsze dwa czy trzy miesiące były w porządku, ale po kolejnych 3 miesiącach stosowania ta sama historia co przy poprzednich …

lekarz Arkadiusz Bartkiewicz

Ginekolog położnik, Ginekolog

ALDEMED Poradnia Ginekologiczno - poloznicza (Fila Zastal)
ul. Sulechowska 4a
Zielona Góra

Dość specyficzny,ale z ogromnym doświadczeniem,kompetentny. Prowadził moją ciążę i jest moim ginekologiem od kilku dobrych lat. Nigdy nie lekceważy żadnych pojawiających się dolegliwości.

lekarz Ewa Snaczke

Graniczna 89
Chorzów

Pani doktor już dawno powinna przestać przyjmować pacjentów. Usłyszałam od znajomej, że nie wykryła endometriozy pomimo zgłaszania wszystkich objawów i kilka innych opinii. Poszłam do innego lekarza, który był bardzo zdziwiony, że nikt nie zauważył u mnie torbieli wielkości wiśni, która nie urosła w krótkim czasie, na kontrolę chodziłam do Pani doktor i też zgłaszałam, że coś jest nie tak, usłyszałam że taką mam budowę szyjki macicy.

lekarz Wojciech Mogilany

Gabinet ginekologiczno-położniczy
Sanok, ul.Sienkiewicza 3/1
38-500 Sanok

Bardzo uprzejmy lekarz.Kompleksowość podejścia na najwyższym poziomie.Przed wizytą wychodzi z gabinetu po pacjentkę i po wizycie odprowadza z gabinetu wszystko tłumacząc.Mam doświadczenie z różnymi ginekologami,ale dr Mogilany uważam za najlepszego.

lekarz Tomasz Raba

Pożarna 4 gab 1
83-330 Żukowo

Lekarz wyprowadził mnie po poronieniu, jestem pod ciągłą opieką. Co 3 miesiące badania, kontrola. REWELACYJNY! Potrafi wszystko wyjaśnić, wystarczy zapytać. POLECAM!
Opinia dodana przez: Anita

dr Jan Rochalski

Specjalistyczny Gabinet Ginekologiczny
Ul.Floriańska 1,Rybnik
44-217 Rybnik

Bardzo dobry lekarz ,człowiek . Chodze do niego już 9 lat .Zawsze bada delikatnie i dokładnie, wie co robi . Jest spokojny i skromny . Fajny lekarz !polecam szczerze----
Opinia dodana przez: E

Zbigniew Szalczyński

Tansmana 9/9 bl. 477

Jestem pod opieką Pana doktora od 17 lat. Moja szwagierka tylko dzięki niemu doczekała sie syna- profesorowie rozkładali ręce i zwodzili ja przez 7 lat. Życzliwość, takt, profesjonalizm- nie wyobrażam sobie innego lekarza.
Opinia dodana przez: beata

Robert Antonienko

Mława

Очень хороший гинеколог. Добрый, отзывчивый, специалист в своём деле. Рекомендую. Р.S. Знает русский язык.
Opinia dodana przez: Liubov Kucherenko

dr n. med. Tadeusz Pasierbiński

Ginekolog

Niepubliczny zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Opieki Psychiatrycznej i Psychologicznej "Psyche-Med"
Waryńskiego 4
43-190 Mikołów

Najlepszy lekarz na jakiego trafiłam. Bez znaczenia czy przyjmuje prywatnie czy z NFZ - zawsze zachowuje pełen profesjonalizm.

dr n. med. Aneta Adamiak-Godlewska

spsk4
Lublin

Z całym sercem polecam Panią doktor, wykazuje się niezwykłą empatia i troska wobec pacjentki, pod względem leczenia zawsze znajdzie kilka alternatyw, działa bardzo szybko i nigdy nie pozostawia pacjentki samej sobie. Polecam serdecznie
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Zofia Marciniak

Kamienna 62
95-100 Zgierz

Pani doktor jest wspanialym lekarzem, kompetentna, z duza wiedza i doswiadczeniem, bardzo uprzejma, cierpliwie odpowiada na wszelkie pytania i wyjasnia wszelkie watpliwosci. Uśmiech na twarzy pani doktor redukuje stres u pacjentki. Z calym przekonaniem polecam pania doktor i jej gabinet. Kazdy problem zdrowotny za kazdym razem rozwiazywany jest profesjonalnie i z duzym wsparciem ze strony pani doktor. To lekarz z powolania, angazujacy sie maksymalnie, otaczajac troska pacjenta. To rzadkosc dzisiaj …
Opinia dodana przez: Monika G.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog
                                       lek. med. Janina Szymańska

lek. med. Janina Szymańska

Kolmed Spółka Jawna Kompleksowa Obsługa Medyczna Dariusz Skowera i Wspólnik
Bursztynowa 2

Jestem bardzo zadowolona z wizyty (założenie spiralki) profesjonalne podejście i ogromna wiedza zrobiły na mnie wrażenie. Pani Doktor cierpliwie odpowiadała na wszystkie moje pytania, wszystko dokładnie wyjaśniała, dzięki czemu czułam się zaopiekowana. Jestem pełna podziwu dla jej empatii i życzliwości. Z czystym sumieniem polecam .
Opinia dodana przez: Maja

dr n. med. Zbigniew Strzelczak

Ginekolog, Medycyna estetyczna

Wodzickiego 35
42-200 Częstochowa

Miły i wydaje się kompetentny ale jesli pojawi się problem chowa głowę w piasek. Prowadzil moją ciążę w 1999 . Przy porodzie jednak zawiódł na calej.linii. nie zrobil cc chociaz trzeba bylo jak najszybciej. Potem w karcie napisal : brak wspolpracy przy porodzie. Stan dziecka z winy pacjentki. Odradzam
Opinia dodana przez: Asia
Świetny lekarz dużo tłumaczy i rozmawia badanie profesjonalne. Świetny do prowadzenia ciąży i nie tylko polecam !
Opinia dodana przez: Weronika

Krzysztof Sypniewski

Gabinet prywatny
Piastowska 37/35 Radomsko
97-500 Radomsko

Z całą pewnością polecam dr Sypniewskiego. Jest to lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Mimo,iz prowadzę ciążę u innego lekarza to w sytuacji gdy mój ginekolog był na urlopie doktor bez problemu mnie przyjął. Wszystko dobrze tłumaczy pacjentce, ogląda dzidziusia i jest bardzo empatyczny. Przez całą wizytę miły , na wszystkie pytania udzielał rzeczowych odpowiedzi. W pierwszej ciąży gdy nie on żyła bym w przekonaniu, że dziecko ma poważna wadę …