Dorota Wrońska

Laryngolog

ulica Paderewskiego 48/15a
25-502 Kielce

Pani doktor jest wspaniała, doskonale postawiła diagnozę i dobrała sposób leczenia, skuteczny! Wreszcie mogę żyć normalnie. Uprzejmą, empatyczna, ma doświadczenie i wiedzę. Naprawdę bardzo polecam i dziękuję za wszystko, co doktor zrobiła

lekarz Michał Bzowy

Lekarz rodzinny

402
32-420 Gdów

Moim zdaniem to jedyny lekarz w ośrodku, któremu się jeszcze chce... O reszcie lepiej nie będę się wypowiadać. Stara się znaleźć przyczynę problemu kierując na badania,krok po kroku w porównaniu do innych,pracujących tam jeszcze osób,które kierują pacjenta do psychologa bądź psychiatry...Póki co nie mogę napisać złego słowa.
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Jan Bocianiak

Internista, Onkolog

Poli Gojawiczyńskiej 14
06-400 Ciechanów

Pan doktor pomógł mojemu ojcu gdzie w Warszawie już spisywali go na straty i chcieli wysłać do hospicjum. Doktor zaproponował nowe leczenie i mój ojciec miał szanse przeżyć jeszcze trzy lata a nie tygodni w hospicjum. Doktor jest bardzo empatyczny, jednocześnie bardzo konkretny, wyjaśnia każdy etap leczenia, naprawdę polecam, jak do onkologa to tylko tego, wybitny specjalista.
Opinia dodana przez: Alek

lekarz Andrzej Cyganek

ulica Juliusza Słowackiego 21/28
32-400 Myślenice

Lekarz wyjątkowy.Profesjonalista.Trafnie stawia diagnozy i kieruje na własciwe leczenie.Spokojny i cierpliwy.Polecam wszystkim Pana Doktora-to prawdziwy lekarz,który służy ludziom.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Bartosz Jurkiewicz

Przychodnia
ulica Węgrzynowicza 13
84-300 Lębork

Poznałam Pana Dr Juriewicza, kiedy zgłosiłam się (zgodnie z poleceniem lekarza) na zmianę opatrunku po wcześniejszej operacji. Doktor Bartosz nie był moim lekarzem prowadzącym, jednak to on tego dnia przyjmował pacjentów w poradni chirurgi ogólnej. Zachowanie tego lekarza naprawdę było niewiarygodne. Niezależnie od powagi choroby/urazu/rany, sądzę, że wywołał duże emocje u pacjentów. Oczywiście negatywne. Wchodząc do gabinetu, rozmawiał bardzo głośno przez telefon, wykrzykując wielokrotnie, że miał dyżur i sugerował, że …
Opinia dodana przez: Aleksandra
Podczas pobytu na oddziale w szpitalu z córką Pan Marek C. był lekarzem prowadzącym. Zlecił cały komplet badań, podczas obchodów przekazywał informacje o wynikach, często zaglądał do córki. Nawiązał kontakt z dzieckiem, dzięki czemu nie bała się. Czuję, że lekarza interesował los mojej córki. Zrozumiałe zalecenia co do dalszej diagnostyki córki oraz obserwacja w poradni. Tego lekarza dla dziecka polecam każdej mamie :)
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Piotr Wójcik

wojewódzki szpital podkarpacki
krosno korczyńska57
38-400 Krosno

Bardzo polecam doktora, przemiły człowiek, fachowe podejście do pacjenta, wszystko zostało wytłumaczone dokładnie i odpowiada na każde pytania, sam zabieg i czas pozabiegowy przebiegły bez żadnych problemów, świetny doktor!
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Stanisław Dzimira

ulica Sadowa 11A
38-500 Sanok

Dziękuję Panu doktorowi za okazaną pomoc, profesjonalizm oraz szybką trafną diagnozę. Polecam Pana doktora wszystkim którzy poszukują lekarza pełnego empatii i godnego zaufania. Wdzięczny pacjent dr. Zwoliński.
Opinia dodana przez: Krzysztof

dr n. med. Leszek Sojka

Alergolog, Pediatra

ulica Bujaka 1

Wspaniałe podejście, niezwykle fachowe podejście, bez ściemy ze milion rzeczy jest potrzebne byle kasa się zgadzała. Według swojej wiedzy i doświadczeniu pomaga. Ustala konkrety plan leczenia. Krotko zwięźle i na temat. Wwie co mowi i ma trafne diagnozy. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Starą szkoła leczenia i najważniejsze że się sprawdza. Dzieci ssie go nie bały jest przemiły. Polecam z całego serca. Szkoda ze tak mało jest takich lekarzy.

lekarz Lidia Karzyńska-Karpierz

Internista, Reumatolog

Iwaszkiewicza 50 lok. 8
74-100 Gryfino

Fatalny lekarz ,przepisał lek na biegunkę gdy nie miałam takich objawów męczyłam się 3 dni bez leków przeciw gorączkowych ani nic na bol gardla wszystko było zgłaszane podczas wizyty brak wiedzy i zainteresowania pacjentem porażka. Zwolnienie od poniedziałku do środy, w środę udałam się do lekarza i okazało się że to angina ręce opadaja
Opinia dodana przez: Julia

lek. stom. Sebastian Cieślak

Dent-a-Medical S.A. Niepubliczny Zakład Opieki Zrowotnej
Horbaczewskiego 53A

U Doktora Cieślaka byłam wczoraj. Najlepszy lekarz stomatolog u jakiego byłam - a byłam u wielu. Pan doktor, bardzo cierpliwie i spokojnie tłumaczy cały przebieg leczenia, wszystko robi bardzo delikatnie, więc nawet zastrzyk był przyjemny i bezbolesny. Ząb, którego nie potrafiło mi wyleczyć 2 innych lekarzy, został wyleczony w pełni. W końcu przestało boleć :) Dziękuję Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Katarzyna Borczak

Piastowska 18
32-410 Dobczyce

Doktor Borczak podczas porodu w Myślenicach przebiła mi pęcherz płodowy, bez mojej wiedzy i zgody, po czym w karcie szpitalnej wpisała kłamstwo, że pęcherz pękł samoistnie (mam 100% pewności co do jej zamiaru, bo tuż przed tym "badaniem" położna poszła do łazienki po basen, żeby złapać wody płodowe). Prawdopodobnie było to przyczyną cesarskiego cięcia – pierwszego po trzech porodach naturalnych i bez żadnych komplikacji w ciąży. Mnie pełni zdrowia nikt …

lekarz Wojciech Gliński

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Radom,ul.Aleksandrowicza 5
26-617 Radom

Lekarz jakich mało w obecnym świecie . Cudowny człowiek , wielkie serce , pełen zaangażowania i empatii, profesjonalizm oraz indywidualne podejście do każdego pacjenta. Nie pozostawia w potrzebie , ratuje człowieka do samego końca , Lekarz z powołania!!!

lekarz Wojciech Kropidłowski

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Centrum Medycyny Specjalistycznej Sanitas
ulica Pilotów 21

Dr Kropidłowski jest wysoce NIEprofesjonalnym, pretensjonalnym i bezczelnym chirurgiem, z poziomem empatii poniżej zera. Pracując w zawodzie zaufania publicznego, dodatkowo z pacjentami głównie onkologicznymi, nie do zaakceptowania jest traktowanie przez niego drugiego człowieka z pogardą i brakiem najmniejszego szacunku oraz chęci do udzielania jakichkolwiek informacji dotyczących stanu zdrowia. Już od wejścia (po sporym spóźnieniu lekarza) zostałam okrzyczana, że nie pamiętam w jakim dokładnie gabinecie miałam robiony zabieg miesiąc wcześniej i …

Barbara Kalawska

os. Raczyńskiego
62-020 Swarzędz

Polecam z całego serca. Miałam wykonywane korony w odcinku przednim, jestem bardzo zadowolona. Obsługa, sprzęt na najwyższym poziomie.
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Ewa Kwiecińska

Diabetolog, Internista

M.A.R. Sp. z o.o. Wielospecjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MAX MED1"
ulica Chopina 16 A
62-510 Konin

Polecam z czystym sumieniem. Świetny specjalista, również wspaniały empatyczny człowiek z ogromna wiedzą.
Opinia dodana przez: JERZY

lekarz Adam Charytoniuk

Urolog, USG

NZOZ Białostockie Hospicjum Dla Dzieci
ul. Wasilkowska 37 lok.2
15-117 Białystok

Niechętnie ale muszę wystawić negatywną opinię temu lekarzowi… Trafiłem do niego w klinice na fabrycznej… 5 lat temu z bólem jądra i innymi dolegliwościami… Po rozpoznaniu na usg torbieli na jądrze lekarz od razu przepisał diklofenac i powiedział że to rozwiąże sprawę. Cała wizyta razem z usg nie trwała dłużej jak 15 minut- wszystko w pośpiechu, nie zdążyłem dopytać o różne sprawy. Usłyszałem tylko „to wszystko następny”. Skołowany wyszedłem i …
Opinia dodana przez: XX

lekarz Teresa Gołaś-Sidun

ulica Niedźwiedzia 69/110
15-531 Białystok

Nie potrafię ocenić, ciężko się skontaktować, miałem wrażenie postawienia z góry upatrzonej diagnozy zaburzeń dwubiegunowych i leczenie jednym lekiem Lamitrinem

lekarz Jacek Bukowski

Bielawska 7c
48-300 Nysa

Po usunięciu zaćmy okazało się ,że w jednym oku jest + 05 dioptrii a w drugim - 0.5.Źle dobrane soczewki powodują konieczność noszenia okularów do dali i bliży. Jestem bardzo zawiedziona.
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Aldona Witek

Zamkowa 3
46-200 Kluczbork

Bardzo miła I kompetentna osoba, szanuje pacjenta i dokładnie wyjaśnia wszelkie wątpliwości, polecam
Opinia dodana przez: Jadwiga