Moim zdaniem to jedyny lekarz w ośrodku, któremu się jeszcze chce... O reszcie lepiej nie będę się wypowiadać. Stara się znaleźć przyczynę problemu kierując na badania,krok po kroku w porównaniu do innych,pracujących tam jeszcze osób,które kierują pacjenta do psychologa bądź psychiatry...Póki co nie mogę napisać złego słowa.
Pan doktor pomógł mojemu ojcu gdzie w Warszawie już spisywali go na straty i chcieli wysłać do hospicjum. Doktor zaproponował nowe leczenie i mój ojciec miał szanse przeżyć jeszcze trzy lata a nie tygodni w hospicjum. Doktor jest bardzo empatyczny, jednocześnie bardzo konkretny, wyjaśnia każdy etap leczenia, naprawdę polecam, jak do onkologa to tylko tego, wybitny specjalista.
Poznałam Pana Dr Juriewicza, kiedy zgłosiłam się (zgodnie z poleceniem lekarza) na zmianę opatrunku po wcześniejszej operacji. Doktor Bartosz nie był moim lekarzem prowadzącym, jednak to on tego dnia przyjmował pacjentów w poradni chirurgi ogólnej. Zachowanie tego lekarza naprawdę było niewiarygodne. Niezależnie od powagi choroby/urazu/rany, sądzę, że wywołał duże emocje u pacjentów. Oczywiście negatywne. Wchodząc do gabinetu, rozmawiał bardzo głośno przez telefon, wykrzykując wielokrotnie, że miał dyżur i sugerował, że …
Podczas pobytu na oddziale w szpitalu z córką Pan Marek C. był lekarzem prowadzącym. Zlecił cały komplet badań, podczas obchodów przekazywał informacje o wynikach, często zaglądał do córki. Nawiązał kontakt z dzieckiem, dzięki czemu nie bała się. Czuję, że lekarza interesował los mojej córki. Zrozumiałe zalecenia co do dalszej diagnostyki córki oraz obserwacja w poradni. Tego lekarza dla dziecka polecam każdej mamie :)
wojewódzki szpital podkarpacki
krosno korczyńska57
Krosno
Bardzo polecam doktora, przemiły człowiek, fachowe podejście do pacjenta, wszystko zostało wytłumaczone dokładnie i odpowiada na każde pytania, sam zabieg i czas pozabiegowy przebiegły bez żadnych problemów, świetny doktor!
Wspaniałe podejście, niezwykle fachowe podejście, bez ściemy ze milion rzeczy jest potrzebne byle kasa się zgadzała. Według swojej wiedzy i doświadczeniu pomaga. Ustala konkrety plan leczenia. Krotko zwięźle i na temat. Wwie co mowi i ma trafne diagnozy. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Starą szkoła leczenia i najważniejsze że się sprawdza. Dzieci ssie go nie bały jest przemiły. Polecam z całego serca. Szkoda ze tak mało jest takich lekarzy.
Iwaszkiewicza 50 lok. 8
Gryfino
Fatalny lekarz ,przepisał lek na biegunkę gdy nie miałam takich objawów męczyłam się 3 dni bez leków przeciw gorączkowych ani nic na bol gardla wszystko było zgłaszane podczas wizyty brak wiedzy i zainteresowania pacjentem porażka. Zwolnienie od poniedziałku do środy, w środę udałam się do lekarza i okazało się że to angina ręce opadaja
Dent-a-Medical S.A. Niepubliczny Zakład Opieki Zrowotnej
Horbaczewskiego 53A
U Doktora Cieślaka byłam wczoraj. Najlepszy lekarz stomatolog u jakiego byłam - a byłam u wielu. Pan doktor, bardzo cierpliwie i spokojnie tłumaczy cały przebieg leczenia, wszystko robi bardzo delikatnie, więc nawet zastrzyk był przyjemny i bezbolesny. Ząb, którego nie potrafiło mi wyleczyć 2 innych lekarzy, został wyleczony w pełni. W końcu przestało boleć :) Dziękuję Panie Doktorze.
Doktor Borczak podczas porodu w Myślenicach przebiła mi pęcherz płodowy, bez mojej wiedzy i zgody, po czym w karcie szpitalnej wpisała kłamstwo, że pęcherz pękł samoistnie (mam 100% pewności co do jej zamiaru, bo tuż przed tym "badaniem" położna poszła do łazienki po basen, żeby złapać wody płodowe). Prawdopodobnie było to przyczyną cesarskiego cięcia – pierwszego po trzech porodach naturalnych i bez żadnych komplikacji w ciąży. Mnie pełni zdrowia nikt …
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Radom,ul.Aleksandrowicza 5
Radom
Lekarz jakich mało w obecnym świecie . Cudowny człowiek , wielkie serce , pełen zaangażowania i empatii, profesjonalizm oraz indywidualne podejście do każdego pacjenta. Nie pozostawia w potrzebie , ratuje człowieka do samego końca , Lekarz z powołania!!!
Centrum Medycyny Specjalistycznej Sanitas
ulica Pilotów 21
Dr Kropidłowski jest wysoce NIEprofesjonalnym, pretensjonalnym i bezczelnym chirurgiem, z poziomem empatii poniżej zera. Pracując w zawodzie zaufania publicznego, dodatkowo z pacjentami głównie onkologicznymi, nie do zaakceptowania jest traktowanie przez niego drugiego człowieka z pogardą i brakiem najmniejszego szacunku oraz chęci do udzielania jakichkolwiek informacji dotyczących stanu zdrowia. Już od wejścia (po sporym spóźnieniu lekarza) zostałam okrzyczana, że nie pamiętam w jakim dokładnie gabinecie miałam robiony zabieg miesiąc wcześniej i …
M.A.R. Sp. z o.o. Wielospecjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MAX MED1"
ulica Chopina 16 A
Konin
Polecam z czystym sumieniem. Świetny specjalista, również wspaniały empatyczny człowiek z ogromna wiedzą.
NZOZ Białostockie Hospicjum Dla Dzieci
ul. Wasilkowska 37 lok.2
Białystok
Niechętnie ale muszę wystawić negatywną opinię temu lekarzowi… Trafiłem do niego w klinice na fabrycznej… 5 lat temu z bólem jądra i innymi dolegliwościami… Po rozpoznaniu na usg torbieli na jądrze lekarz od razu przepisał diklofenac i powiedział że to rozwiąże sprawę. Cała wizyta razem z usg nie trwała dłużej jak 15 minut- wszystko w pośpiechu, nie zdążyłem dopytać o różne sprawy. Usłyszałem tylko „to wszystko następny”. Skołowany wyszedłem i …