lekarz Tadeusz Markowski

Chirurg ogólny, Urolog

ulica Karłowicza 20
73-110 Stargard Szczeciński

Bardzo dobre podejście do pacjenta, zaangażowany, uprzejmy lekarz, poświęca pacjentowi wystarczająco czasu, przeprowadza szczegółowy wywiad
Opinia dodana przez: PAULINA

dr hab. n. med. Janusz Emerich

Ginekolog, Onkolog

Chmielewskiego 4/1a
81-721 Sopot

Profesor Emerich uratował mi życie. W 2002 miałam stwierdzonego raka Adenoma Carcinoma i 1 rok życia😁 Pod opieką profesora na Klinicznej w Gdańsku jest 2021 i wciąż jestem. Profesor to mądry człowiek, z przemęczenia brak mu czasu, więc rozumiem i jego błędy czasami i jego szorstkość. Wybrał niełatwy zawód. Kto tego nie rozumie, potrafi tylko "psy wieszać".
Opinia dodana przez: Sylwia
Od pierwszej wizyty u Pana Doktora pojawia się natychmiastowe przeświadczenie o dokonaniu właściwego wyboru lekarza. Konsultacja medyczna odbywa się w sposób niezwykle konkretny i rzeczowy, odznaczający się profesjonalizmem, starannością i zaangażowaniem wraz z jasnym nakreśleniem dalszej ścieżki postępowania. Wszelkie działania Pana Doktora podejmowane są w sposób bezwzględnie mający na względzie dobro i interes pacjenta. Zdecydowanie polecam w zakresie konsultacji onkologicznych jak również zabiegów chirurgicznych.
Opinia dodana przez: Jadwiga Sikorska

lekarz Mariusz Płodzidyn

Chirurg ogólny, Urolog

Robienie Kasy
Hermana 16
88-100 Inowrocław

Przepraszam Pana Mariusza Płodzidyna za moje zachowanie w okresie od 1 marca do 4 października 2012 r., polegające na nękaniu telefonami i grożeniu oraz zamieszczaniu informacji na portalach internetowych, które mogło spowodować dyskomfort, naruszenie dóbr osobistych i poczucie zagrożenia. Tomasz Oblizajek
Opinia dodana przez: Tomasz O

Ludomir Nowak

Chirurg dziecięcy

Konin

Pan Ludomir Nowak jest bardzo uprzejmym lekarzem bardzo dobrze tłumaczy chorobe śmieszny mówi córce żeby uśmichała się na zdjęciu palca

lekarz Andrzej Frejnagel

Andersa 115 / 4
Wałbrzych

Byłam na wizycie w Osteonie,w świdnicy.Wizyta trwała może 5 min.Przyszłam z guzem w pachwinie.Doktor uznał,że on ze swojej strony nic nie widzi.Nawet nie napisał informacji dla lekarza ,który mnie do niego skierował.Po miesiącu okazało się,że mam mięsaka.Nic dodać,nic ująć.

lekarz Mariusz Kleszczewski

Chirurg ogólny, Ortopeda

Myszków

Kompetentny, spokojny, uprzejmy, wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania. Jestem zaopiekowana bardzo dobrze

lekarz Piotr Jankiewicz

Chirurg ogólny, Internista

ulica Kolejowa 11/5
42-450 Łazy

godny polecenia, prawdziwy lekarz z powołania

lekarz Janusz Blabuś

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Kępnie
ulica Szpitalna 7
63-600 Kępno

świetny lekarz bardzo uprzejmy i z odpowiednim wyjątkowym podejściem do pacjenta. mało jest już tak zaangażowanych lekarzy.polecam

lek. dent. Leszek Czajkowski

Chirurg stomatolog, Stomatolog

W&L DENT S.C. Wioletta i Leszek Czajkowscy
Leszczyńskiego 6

Do konsultacji i zabiegu podcięcia wędzidełka, starałam się przygotować córkę najlepiej jak tylko mogłam, zareagowała płaczem i krzykiem, a pan doktor Czajkowski okazał się wspierającym i bardzo kompetentnym lekarzem, który wytłumaczył mi (rodzicowi) wszystko co powinnam wiedzieć, dodatkowo pokazał jak ćwiczyć i dał dokładne zalecenia na piśmie. Do córki zwracał się bezpośrednio, mówił do niej spokojnym głosem, wszystko tłumaczył i był ogromnie wsparciem dla niej. Zabieg trwał chwilkę. Do tej …

dr n. med. Krzysztof Wąż

Chirurg ogólny, Proktolog

Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11

Uważam, że właściwy człowiek N A WLASCIWYM miejscu. Pan doktor zna się na fachu, kompetentny i nie używa gornolotnych słów. Ocena b. dobrą.
Opinia dodana przez: Matej
{'id': 41791, 'name': 'Tychy'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Robert Repeć

lek. med. Robert Repeć

Centrum Medyczne Hygea
Kardynała Stefana Wyszyńskiego 3
43-100 Tychy

Miałem operację na przepuklinę, metodą TAPP 6 tygodni temu w klinice „Inmedico” w Tychach. Operował mnie dr Robert Repeć. W mojej ocenie wszystkie elementy takiej „operacji” były na najwyższym poziomie. W okresie przygotowania przed operacji, podczas konsultacji, otrzymałem, w zrozumiały dla mnie sposób, wszystkie niezbędne informacje, o czekającym mnie zabiegu i jak mam się do niego przygotować. Sama operacja przebiegła bez zakłóceń i już po 8 godzinach mogłem o własnych …
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Adam Skwarzyński

Chirurg naczyniowy

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE

Wizyta pierwsza 3 lata temu w Przychodni na Staszica...i to był moment, aby pana doktora mijać szerokim łukiem !!! pielęgniarka robiła wywiad medyczny, pan doktor rozmawiał ze mną - z czym przyszłam,kiedy powiedziałam, na karteczce napisał mi 4 sposoby na żylaki, zalecił poczytanie w internecie,wybranie sobie odpowiadającej i zgłoszenie się...wszytko trwało 5 min,kiedy oszołomiona stałam z kartką w ręku na korytarzu,wróciłam się, aby dopytać, pan doktor miał kolejną pacjentkę i …
Opinia dodana przez: MAŁGORZATA

dr Małgorzata Keller-Skomska

Chirurg plastyczny

Klinika Chirurgii Plastycznej Dr Keller
Tuchowska 6 B Podgórze Duchackie

Polecam pania dr w 100 %, mogę teraz z dumą chodzic po plaży, długo mierzyliśmy wymagany rozmiar i doświadczenie pani dr sie sprawdziło. 100 % polecam.

dr n. med. Kazimierz Pietrzak

Ginekolog położnik, Onkolog

kasztanowa
Grójec

Zamiast zabrać się do badania USG piersi /skierowanie miałam od innego lekarza/zabrał się do sprawdzenia czy jest guzek choć wcześniej wykrył go inny - potwierdzenie na skierowaniu. W końcu dr Kazimierz nie zrobił badania USG piersi tylko skasował 80 PLN za kolejny raz wykrycie znanego juz guzka. Powiedział zebym następnym razem przyszła na badanie. Zwykłe naciąganie kasy !!!!!!!

lek. dent. Dorota Łęcka-Wrzesińska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Konopnickiej 2 lok. 1
56-200 Góra

Pani ceny ma tak niskie, że aż szok. Leczy profesjonalnie bardzo mocno polecam zawsze znajdzie czas nawet w sobotę jeśli ktoś jedzie z zagranicy no super Pani polecam naprawdę

lekarz Krzysztof Świerk

ulica Stodolna 28/3
21-400 Łuków

Jestem zachwycona profesjonalizmem Pana doktora. Miły i uprzejmy. Dziękuję za szybki i prawie bezbolesny zabieg w przychodni.

lek. dent. Jacek Napora

Chirurg stomatolog

17-ego Stycznia 28
26-100 Skarżysko-Kamienna

Pan doktor jest profesjonalnym lekarzem. Zabieg wykonuje bardzo szybko umniejszając stresowania pacjenta . Osobiście bardzo się bałam nigdy nie miałam nic wyrywanego, pan doktor zagaduje odwracając uwagę. Zalecenia po zabiegu dostaje się na piśmie z dokładnie wyszczegolnymi wytycznymi czego nie wolno robić. Z czystym sumieniem polecam chirurga stomatologa dr Noporę , pan dr wie co robi w każdym momencie.

lekarz Marek Ciężki

Poradnia Stomatologiczna Joanna Bołtryk
MAŁKIŃSKA 108
07-300 Ostrów Mazowiecka

Kompetentny, konkretny, cierpliwy. Pan Doktor sprawia , że pacjent czuje się ważny , cierpliwie tłumaczy co jego zdaniem powinno się zrobić( jaki zabieg), jak długo potrwa .Jest ciepłym i miłym człowiekiem.

lekarz Dariusz Jurgielaniec

Chirurg ogólny, Gastrolog

Specjalistyczny Gabinet Chirurgii Ogólnej i Endoskopii Diagnostyczno-Zabiegowej
Morska 28
75-223 Koszalin

Bardzo sympatyczny Lekarz a co najważniejsze specjalista z dużą wiedzą Przed badaniem zostałam poinformowana o jego przebiegu. Po zakończonym badaniu Pan Doktor wytłumaczył mi wszystko Również Pani Pielęgniarka bardzo miła ,spokojna, podczas zabiegu cały czas była przy mnie